overige

Recruitment Consultant – Alphen aan den Rijn

Introductie Wordt je soms ook niet gek van die vacature teksten? Of het is een saaie opsomming van werkzaamheden, of de ene overdrijving is na de ander op een rij gezet.Ja, goede werving en selectie is een vak. Een vak dat wij bij Marcenbas (denken) te verstaan. Gelukkig zien veel van onze opdrachtgevers dat ook zo. Daarom zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team! (meer…)

Project Secretaresse – Zuid-Holland

Introductie Onze opdrachtgever heeft de pijlen op de toekomst gericht. Hoe gaan we werken, welke producten stoten wij af en welke gaan wij door ontwikkelen. Om op deze vragen antwoord te geven hebben zij een projectteam gestart dat een bindend advies zal gaan geven. Dit team heeft behoefte aan een ervaren, stevig in haar schoenen staande, slimme Project Secretaresse. (meer…)

Support Specialist – Utrecht

Introductie Heb jij een klantgerichte instelling? Laat je je niet gek maken als het even wat drukker is? Kan je helder communiceren en vind je het heerlijk om mensen telefonisch te woord te staan en verder op gang te helpen? Vind je het leuk om zaken steeds beter op te pakken en zo het team naar een hoger plan te brengen? Pak je van nature de coördinatie op je als dat nodig is? Dan heb je een aantal zeer […]

Groene Toezichthouder/BOA – Randstad

Introductie Ben je een natuurmens in hart en nieren? Ben je iemand die in alle redelijkheid wil toezien op het naleven van de spelregels die wij met elkaar hebben afgesproken? Dan is de functie van Groene Toezichthouder/Boa misschien iets voor jou! (meer…)