WMO & Jeugd

Jeugdconsulent – Noord-Holland

Introductie Wil jij werken als Jeugdconsulent in de provincie Noord-Holland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zoeken iemand die deze rol voor 32 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Wmo Consulent – Noord-Holland

Introductie Wil jij werken als Wmo Consulent bij een gemeente gelegen in Noord-Holland? Dan hebben wij misschien wel dé functie voor jou. Wij zoeken iemand die deze rol voor 32 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Jeugdconsulente Gemeente – Utrecht

Introductie Als Jeugdconsulent ben jij de toegang tot opvoedondersteuning en jeugdzorg in de gemeente. Natuurlijk ben je daadkrachtig en heb je affiniteit met alle levensdomeinen. Veel belangrijker is dat je een professional bent die zelfstandig een zeer diverse caseload kan draaien. Ben jij de professional die wij zoeken? (meer…)

Consulent WMO – Limburg

Introductie Ben jij gericht op resultaat en en een schakel tussen partijen? Dan is deze functie als WMO Consulent voor een gemeente in Limburg voor 24 uur in de week echt iets voor jou! Wil je meer weten over jouw toekomstige werk en collega’s? lees dan snel verder! (meer…)

Jeugd Consulent – Gelderland

Introductie Ben jij een goede planner, snel kunnen afhandelen van aanvragen, administratief sterk en heb je een passie voor jeugd? Dan is deze functie in Gelderland als Jeugd Consulent voor 28 uur in de week echt iets voor jou! Lees snel verder over jouw nieuwe baan! (meer…)

WMO Consulent – Noord-Brabant

Introductie Ben jij de betrokken WMO consulent waar deze gemeente in Noord-Brabant naar op zoek is? Dan mag je binnenkort 32 tot 36 uur in de week aan de slag bij het WMO-team van de afdeling Samenleving. Wil je meer weten over jouw toekomstige functie? Lees dan snel verder! (meer…)

Consulent Jeugd – Noord-Brabant

Introductie Ben jij de nieuwe Consulent Jeugd waar deze gemeente in Noord-Brabant zo hard naar op zoek is? Dan kan je binnenkort 32 uur in de week aan de slag als Consulent Jeugd. Kan je niet meer wachten? Lees dan snel meer over jou toekomstige baan! (meer…)

Leerplichtambtenaar – Zuid-Holland

Introductie Ben jij een echte verbinder? Lees dan snel verder over deze functie als Leerplichtambtenaar! Voor een gemeente in Zuid-Holland mag je 26 uur in de week aan de slag gaan als Leerplichtambtenaar. Ben je er klaar voor? Lees dan snel verder over deze functie! (meer…)
×

 

Hallo!

Voor vragen kan je terecht bij Bas!

×