WMO & Jeugd

Zorgregisseur Jeugd – Noord-Holland

Introductie Werken als Zorgregisseur Jeugd bij een gemeente gelegen in Noord-Holland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zoeken iemand die deze rol voor 32 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Beleidsadviseur Jeugd – Overijssel

Introductie Lijkt het jou leuk om te werken als BeleidsadviseurJeugd? Dan is deze rol wellicht perfect voor jou! Je zal deze rol voor 24 uur in de week vervullen. Wil je graag meer weten? Lees dan verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Consulent Wmo – Zuid-Holland

Introductie Wil jij graag aan de slag als Consulent Wmo bij een gemeente in Zuid-Holland? Wij zoeken iemand die deze rol voor 36 uur in de week komt vervullen. Wellicht een nieuwe uitdaging voor jou? Lees snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Wmo Consulent – Utrecht

Introductie Werken als Wmo Consulent bij een gemeente gelegen in Utrecht? Dat kan. Wij zoeken iemand die deze rol voor 24 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Wmo Consulent – Den-Bosch

Introductie Werken als Wmo Consulent bij een gemeente gelegen in Noord-Brabant? Dat kan. Wij zoeken iemand die deze rol voor 32 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Wmo Consulent – Eindhoven

Introductie Werken als Wmo Consulent bij een gemeente in het prachtige Noord-Brabant? Dat kan! Wij zoeken iemand die deze rol komt vervullen voor 32 tot 36 uur in de week. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)