WMO & Jeugd

Procesregisseur Jeugd – Noord-Brabant

Introductie Ben jij een echte duizendpoot? Dan kan je aan de slag als procesregisseur Jeugd voor een gemeente in Noord-Brabant. je mag voor 36 uur in de week verslag gaan maken voor de mensen in de gemeente in Noord-Brabant. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder! (meer…)

Beleidsadviseur WMO – Utrecht

Introductie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Beleidsadviseur WMO? Stop maar met zoeken want een gemeente in Utrecht zit met smart op je te wachten! je kan hier binnenkort 36 uur aan de slag. Wil je meer weten over jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! (meer…)

Kwaliteitsmedewerker – Noord-Brabant

Introductie Lijkt het jou leuk om te werken als Kwaliteitsmedewerker bij een gemeentelijke organisatie gelegen in Noord-Brabant? Dan is deze rol wellicht perfect voor jou! Je zal deze rol voor 36 uur in de week vervullen. Wil je graag meer weten? Lees dan verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Klantmanager Jeugd – Flevoland

Introductie Toe aan een nieuwe uitdaging als Klantmanager Jeugd? Wees welkom bij deze gemeente in Flevoland voor 36 uur in de week. Vanuit jouw expertise op het terrein van jeugdhulp help je bij het tot stand komen van het gezinsplan en zet je zo nodig professionele ondersteuning in. Lees verder voor meer informatie over jouw nieuwe functie! (meer…)

Wmo Consulent – Utrecht

Introductie Werken als Wmo Consulent bij een gezellige gemeente gelegen in Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zoeken iemand die deze rol voor 24 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie! (meer…)

Ervaren Gebiedsteammedewerker Jeugd – Friesland

Introductie Heb jij na jaren werken in het sociaal domein veel kennis en ervaring opgedaan? Dan is deze gemeente in Friesland op zoek naar jou! Ben jij de Ervaren Gebiedsteammedewerker Jeugd die binnenkort 24 uur in de week aan de slag kan in Friesland? Lees dan snel verder voor meer informatie! (meer…)

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein – Groningen

Introductie Wij zoeken voor onze opdrachtgever uit Groningen een kwaliteitsmedeweker sociaal domein voor maximaal 22 uur per week. De kwaliteitsmedewerker die wij zoeken beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, heeft een uitgebreide juridische kennis binnen het sociaal domein en weet om te kunnen gaan met tegengestelde belangen van partijen. Een echte slimmerik die zich graag verdiept in de wet- en regelgeving en kijkt naar wat er wel mogelijk is. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! (meer…)

Afdelingshoofd Zorg / Wmo – Drenthe

Introductie Een stevige persoonlijkheid met een positieve instelling. Jij bewaakt rust en overzicht vanuit een stuk senioriteit in je houding en gedrag. Resultaatgericht, praktisch en verbindend. Daarbij heb je een goed analytisch vermogen en ben je daadkrachtig ingesteld. Heb ik jou zojuist omschreven? Dan kan je aan de slag als Afdelingshoofd Zorg / Wmo bij een mooie gemeente in Drenthe. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! (meer…)
×

 

Hallo!

Voor vragen kan je terecht bij Bas!

×