Overig

Junior Recruiter – Alphen aan den Rijn

Introductie Werken binnen een leuk, gek en tenslotte energiek bedrijf gelegen in het stadshart van Alphen aan den Rijn? Dan zit je hier op het goeie adres! Wij zijn op dit moment druk op zoek naar een Junior Recruiter voor 40 uur in de week die ons team komt versterken. Meer weten over ons en deze uitdagende rol? Lees dan snel verder. (meer…)

Projectleider Huisvesting Vluchtelingen – Zuid-Holland

Introductie Wil jij jezelf en deze gemeente verder helpen ontwikkelen, dat kan! Wees een echte verbinder en organisator als Projectleider Huisvesting Vluchtelingen. En ga 16 tot 24 uur in de week aan de slag voor de huisvesting van vluchtelingen in deze prachtige gemeente midden in het groene hart. Wil je graag meer weten over deze functie? Lees dan snel meer! (meer…)

Locatiemanager vluchtelingenopvang Oekraïne – Utrecht

Introductie Ben je communicatief vaardig, stressbestendig en in staat om te relativeren en te prioriteren? Dan ben jij weg gelegd voor deze uitdaging in Utrecht als Locatiemanager vluchtelingenopvang Oekraïne voor 32 uur in de week. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor informatie over deze functie! (meer…)

Projectmedewerker Energietransitie – Utrecht

Introductie Ben jij zelfstandig, creatief, flexibel en ben je een ervaren projectmedewerker? Wellicht is deze functie als Projectmedewerker Energietransitie iets voor jou! Je gaat aan de slag voor een prachtige organisatie in Utrecht voor 24 tot 32 uur in de week. Wil je meer weten over deze functie? Lees dan snel verder! (meer…)

Arbeidsonderzoeker – Zuid-Holland

Introductie Als arbeidsonderzoeker geef je inzicht aan een kandidaat over de mogelijkheden op het gebied van werk. Je brengt in beeld wie hij is, wat hij meebrengt en wat hij kan betekenen op de arbeidsmarkt! Help jij mensen graag op weg in hun zoektocht naar een baan en wil je aan de slag met diverse vormen van arbeidsonderzoek? Dan mag je aan de slag bij deze prachtige gemeente in Zuid-Holland voor 36 uur in de week. Wil je meer […]

Consulent Zorg – Zuid-Holland

Introductie Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Consulent Zorg? Dan kan je binnen kort aan de slag bij een gemeente in Zuid-Holland. Je zal 36 uur in de week jezelf inzetten voor de bewoners en het behandelen van hun zorg (aan)vragen. Klinkt dit als een leuke nieuwe uitdaging voor jou? Lees dan snel verder! (meer…)

Backoffice medewerker sociaal domein – Noord-Brabant

Introductie Wij zijn op zoek naar een tijdelijke medewerker binnen de backoffice die in velerlei opzichten inzetbaar en actief betrokken is bij sociale vraagstukken. Zo dien je administratief, juridisch en financieel over goede vaardigheden te beschikken. Je bent in staat om snel en accuraat verbanden te kunnen zien en leggen en situaties in te schatten. Klinkt dit als iets voor jou? Dan kan je binnenkort 16 uur in de week aan de slag als Backoffice medewerker sociaal domein bij […]
×

 

Hallo!

Voor vragen kan je terecht bij Bas!

×