Opdrachtgever

Opdrachtgever

Uw organisatie wordt gemaakt door de mensen die er werken. De juiste persoon op de juiste plek is daarbij essentieel voor het bereiken van kwaliteit en optimaal resultaat.
Het vinden van de juiste mensen is daarbij geen eenvoudige opgave. Het selectieproces om te bepalen welke keuze de juiste is moet met zorg worden ingericht.
Voor ons begint het met een gedegen verkenning van uw wensen. Tijdens een  gesprek inventariseren wij niet alleen de vacature die u heeft, maar vinden wij het minstens zo belangrijk een goed beeld te krijgen van uw bedrijfscultuur en de werkomgeving.

Op basis van onze inventarisatie gaan we zowel binnen als buiten ons netwerk op zoek naar potentiële kandidaten. Iedere kandidaat die wij daarna bij u voorstellen heeft bij ons een uitgebreide screening en persoonlijk gesprek gehad. Wij kennen de mensen die wij bij u aanbieden, weten wat hun achtergrond is, welke ervaring ze hebben en wat hun ambitie is. Verder maken wij een goede inschatting of zij zullen passen en zich thuis  zullen voelen binnen uw bedrijf en bedrijfscultuur.
Onze kandidaten zullen wij altijd objectief aan u voorstellen. Met hun pluspunten en hun eventuele aandachtsgebieden.

Op zoek naar vaste of tijdelijke medewerkers? Neem dan contact met ons op!
Soms heeft u behoefte aan flexibel inzetbaar personeel. Ook hierin kunnen wij voorzien. Daarvoor maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk van interim professionals. Ervaren mensen die zeer gemotiveerd zijn, de klus aanpakken en deze tot een goed einde brengen.

Wilt u weten of wij de juiste persoon kennen voor uw vacature of tijdelijke vraag? Neem dan contact met ons op.
Wilt u gelijk een vacature opgeven? Klik dan op de knop hieronder.

×

 

Hallo!

Voor vragen kan je terecht bij Bas!

×