Management

Teamleider Participatiewet – Zuid-Holland

Introductie Werken als Teamleider Participatiewet bij een gemeentelijke organisatie gelegen in Zuid-Holland? Dan hebben wij misschien wel dé functie voor jou. Wij zoeken iemand die deze rol voor 32 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Teamleider Sociaal Domein (leerlingzaken en eerstelijn) – Zuid-Holland

Introductie Wil jij aan de slag bij een gemeente die zich blijft doorontwikkelen en waar jij je ervaring als Teamleider kan inzetten? Dan is deze functie perfect voor jou!je mag aan de slag bij deze diverse gemeente midden in het Groene Hart als Teamleider Sociaal Domein. Je gaat 32 tot 36 uur in de week aan de slag om deze gemeente te helpen doorontwikkelen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! (meer…)

Medior Adviseur Sociaal Domein – Zuid-Holland

Introductie Wij zoeken een gedreven medior adviseur Sociaal Domein! Ben jij maatschappelijk betrokken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij deel uitmaken van een team van enthousiaste adviseurs die samenwerken met gemeenten, ministeries en brancheorganisaties op het gebied van welzijn, jeugd en werk? Dan is deze functie bij onze opdrachtgever iets voor jou! (meer…)
×

 

Hallo!

Voor vragen kan je terecht bij Bas!

×