Management

Beleidsadviseur Sociaal Domein – Noord-Brabant

Introductie Wil jij werken als Beleidsadviseur Sociaal Domein bij een gemeente gelegen in Noord-Brabant? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zoeken iemand die deze rol voor 16 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Teamleider Jeugd – Flevoland

Introductie Werken als Teamleider Jeugd bij een gemeente in Flevoland? Dan hebben wij misschien wel dé functie voor jou. Wij zoeken iemand die deze rol voor 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Klantmanager Jeugd – Flevoland

Introductie Heb jij affiniteit met Jeugd en lijkt het jou leuk om voor een gemeente gelegen in Flevoland te werken? Dan hebben wij een mooie uitdaging als Klantmanager Jeugd voor 32 uur in de week voor jou. Lees snel verder voor meer informatie! (meer…)

Kwartiermaker Toegang Jeugdhulp – Zuid-Holland

Introductie Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je werken als Kwartiermaker Toegang Jeugdhulp? Dan hebben wij misschien wel de functie voor jou! Wij zijn opzoek naar iemand die deze rol wil vervullen voor 28 tot 32 uur per week bij een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)