Werk & Inkomen

Consulent Participatiewet – Noord-Brabant

Introductie Heb jij een groot inlevingsvermogen en oprechte interesse in je klanten? Dan zit je helemaal op je plek als Consulent Participatiewet in een gemeente in Noord-Brabant. Dan kan je daar binnenkort aan de slag voor 36 uur in de week. Wil je meer weten over jou toekomstige baan en collega’s? Lees dan snel verder! (meer…)

Consulent Werk – Overijssel

Introductie Ben jij toe aan een dynamische functie als Consulent Werk in een prachtige gemeente in Overijssel? Dan kan jij binnen kort voor 32 uur aan de slag in Overijssel. Meer weten? Lees dan snel verder! (meer…)

Teamleider Werk – Zuid-Holland

Introductie Ben jij een leider in hart en nieren? Lees dan snel verder over de functie Teamleider Werk voor 32-36 uur in de week bij een gemeente in Zuid-Holland. Waar wacht je nog op? (meer…)

Trajectbegeleider Statushouders – Noord-Holland

Introductie Ben jij enthousiaste Trajectbegeleider Statushouders die deze gemeente in Noord-Holland zoekt? Dan ben je van harte welkom om voor 32 uur in de week deze gemeente te komen versterken! Wil je meer weten over je toekomstige baan en werkgever? Lees dan snel verder! (meer…)

Inkomens Consulent –

Introductie Als Inkomensconsulent ben jij de toegang tot financiële hulp via de gemeente. Je inventariseert, zoekt naar oplossingen in het netwerk van de aanvrager en uiteindelijk beslis je over aanvragen. Een hele mooie baan waarin je mensen coacht, bewust maakt en echt verder helpt. Ben jij de Inkomensconsulent die we zoeken? Lees dan snel verder! (meer…)
×

 

Hallo!

Voor vragen kan je terecht bij Bas!

×