Werk & Inkomen

Inkomensconsulent – Gelderland

Introductie Werken als Inkomensconsulent bij een organisatie gelegen in Gelderland? Dat kan. Wij zoeken iemand die deze rol voor 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Senior Regisseur Inkomen – Zuid-Holland

Introductie Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Regisseur Inkomen? Dan hebben wij misschien wel dé functie voor jou! Wij zoeken een Senior Regisseur Inkomen voor een gemeente in Zuid-Holland voor 32 tot 36 uur per week. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Consulent Participatie – Noord-Holland

Introductie Werken als Consulent Participatie bij een gemeente gelegen in Noord-Holland? Dat kan. Wij zoeken iemand die deze rol voor 36 uur per week komt vervullen. Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)

Consulent Inkomen – Noord-Holland

Introductie Werken als Consulent Inkomen bij een gemeente gelegen in Noord-Holland? Dat kan. Wij zoeken iemand die deze rol voor 32 tot 36 uur per week komt vervullen. Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie. (meer…)