Sales/Marketing/Communicatie

Versnel je carrière! – Alphen aan den Rijn

Introductie Misschien herken je het wel. Je werkt bij een toonaangevende organisatie waar je vreselijk veel geleerd hebt. In korte tijd heb je een mooie kring aan opdrachtgevers om je heen verzameld, trouwe kandidaten die vertrouwen op je oordeel en je hebt leuke vernieuwende ideeën waar je de wereld mee wil veroveren. Maar die mooie organisatie waar je voor werkt heeft procedures, heeft middle managers, top managers en directeuren. Allemaal mensen die ook goede ideeën hebben (natuurlijk niet zo […]

Sales Broker – Leiden

Introductie Als je analytisch bent ingesteld en over het vermogen beschikt om offertes om te zetten in omzet, dan zijnwij op zoek naar jou! Je bent resultaatgericht en het is een vanzelfsprekendheid voor jou om na de nodige analyses de juiste offerte te maken en daarna de deal te sluiten. (meer…)

Business Developer – Utrecht

Introductie Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring binnen de HR-dienstverlening en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Weet jij als geen ander wat er speelt binnen de HR markt en ben je op zoek naar een baan met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan op deze vacature! (meer…)