Sales/Marketing/Communicatie

Onderzoeksstage – Alphen aan den Rijn

Introductie Marcenbas is een detacheringbureau uit Alphen aan den Rijn dat zich bezig houdt met het detacheren van professionals binnen gemeenten. Vanuit hier zien wij waar het goed gaat op het gebied van personeelsbeleid en ook waar er zaken onderzocht en verbeterd kunnen worden. Zo hebben wij afgelopen jaar onderzoek gedaan naar de verandering in het competentieprofiel van de WMO consulent na de decentralisatie. Dit onderzoek is zeer positief ontvangen bij onze opdrachtgevers en ons doen besluiten ons netwerk […]

Communicatieadviseur – Hilversum

Introductie Ben jij een adviseur die de verbinding weet te leggen in een politiek-bestuurlijke omgeving? Ben je een netwerker en kun je goed en snel je weg vinden in complexe omgevingen? Reageer dan direct op deze mooie opdracht voor de rol van Communicatieadviseur voor een mooie gemeente. (meer…)

Communicatieadviseur Sociaal Domein – Hilversum

Introductie Ben jij een adviseur die de verbinding weet te leggen in een politiek-bestuurlijke omgeving? Ben je een netwerker en kun je goed en snel je weg vinden in complexe omgevingen? Reageer dan direct op deze mooie opdracht voor de rol van Communicatieadviseur Sociaal Domein voor een mooie gemeente. (meer…)