Sociaal Domein

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP – Zuid-Holland

Introductie Ben jij een enthousiaste Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, die op nieuwsgierige wijze vragen van kinderen en gezinnen kan onderzoeken, ordenen en benoemen en hiervoor de beste weg naar een passende oplossing weet te vinden? Iemand die buiten hokjes en dus buiten de DSM classificaties durft te denken? Iemand die een systemische blik heeft en graag outreachend te werk gaat en daarnaast ook 24 tot 32 uur per week beschikbaar is?Dan zijn we op zoek naar jou! (meer…)

WMO Consulent Multiproblem en bemoeizorg – Zuid-Holland

Introductie Je komt te werken in een leuke gemeente en bent een aanspreekpunt voor bewoners. In eerste instantie ga je het gesprek aan met bewoners die zelf met een vraag komen, maar in voorkomende gevallen ga je ook pro actief het gesprek aan. Deze gesprekken zijn gericht op WMO, Jeugd, drang en algemene zorgmeldingen. (meer…)

Jeugdconsulent – Zuid-Holland

Introductie Voor een kleine gemeente in Zuid Holland zoeken wij een bevlogen Jeugdconsulent. Natuurlijk ben je daadkrachtig en heb je affiniteit met alle levensdomeinen. Veel belangrijker is dat je een professional bent die zelfstandig een zeer diverse caseload kan draaien. Ben jij de professional die wij zoeken? (meer…)