Sociaal Domein

WMO Consulent Multiproblem en bemoeizorg – Zuid-Holland

Introductie Je komt te werken in een leuke gemeente en bent een aanspreekpunt voor bewoners. In eerste instantie ga je het gesprek aan met bewoners die zelf met een vraag komen, maar in voorkomende gevallen ga je ook pro actief het gesprek aan. Deze gesprekken zijn gericht op WMO, Jeugd, drang en algemene zorgmeldingen. (meer…)

Jeugdconsulent – Zuid-Holland

Introductie Voor een kleine gemeente in Zuid Holland zoeken wij een bevlogen Jeugdconsulent. Natuurlijk ben je daadkrachtig en heb je affiniteit met alle levensdomeinen. Veel belangrijker is dat je een professional bent die zelfstandig een zeer diverse caseload kan draaien. Ben jij de professional die wij zoeken? (meer…)

Werkgeveradviseur – Zuid-Holland

Introductie Voor een kleine gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een Werkgeveradviseur. Ben jij gemotiveerd de juiste match te vinden tussen werkzoekende en werkgever? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou! (meer…)

Casusregisseur Multi-Problem – Zuid-Holland

Introductie Ben jij een generalist in het sociaal domein die in de doelgroep 0-100 zijn of haar weg kent? Heb je een echte helicopterview en weet je regie te houden tussen verschillende aanbieders en belanghebbenden? Lees dan snel verder. (meer…)

Communicatieadviseur Sociaal Domein – Hilversum

Introductie Ben jij een adviseur die de verbinding weet te leggen in een politiek-bestuurlijke omgeving? Ben je een netwerker en kun je goed en snel je weg vinden in complexe omgevingen? Reageer dan direct op deze mooie opdracht voor de rol van Communicatieadviseur Sociaal Domein voor een mooie gemeente. (meer…)